اوجاری

مواد لازم: یک عدد پیاز متوسط
ا ق غ پیاز خشک
اق غ آرد گندم
تخم مرغ دو عدد
آب سه پیمانه
کمی نعنا
ادويه به میزان دلخواه

طرز تهیه:
۱) پیاز را تفت داده
۲) آرد گندم را با پیاز داغ تفت داده
۳) آب را به تدریج اضافه کرده
۴) وقتی جوش آمد تخم مرغ را یکی یکی داخل آن می شکنیم.

نکات: منظور از پیاز خشک، پیاز خرد شده ی خشک شده است.
تخم مرغ به اندازه نفرات است.
روغن مورد استفاده در اشپزی قدیم روستا، روغن دنبه یا پی بوده است.

 

دیدگاه‌ها  

+5 #1 مریم کریمی 1396-04-14 15:27
ممنون....
جالب بود
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ورود به سایت

آمار بازدید سایت

امروز29
دیروز211
هفته968
جمع کل292989

افراد آنلاین

1
نفر

شنبه, 08 ارديبهشت 1403 02:30

شبکه های اجتماعی

in

telegram

 

 

 

                      

logo-samandehi