مواد لازم: یک عدد پیاز متوسط
ا ق غ پیاز خشک
اق غ آرد گندم
تخم مرغ دو عدد
آب سه پیمانه
کمی نعنا
ادويه به میزان دلخواه
طرز تهیه:
۱) پیاز را تفت داده
۲) آرد گندم را با پیاز داغ تفت داده
۳) آب را به تدریج اضافه کرده
۴) وقتی جوش آمد تخم مرغ را یکی یکی داخل آن می شکنیم.
نکات: منظور از پیاز خشک، پیاز خرد شده ی خشک شده است.
تخم مرغ به اندازه نفرات است.
روغن مورد استفاده در اشپزی قدیم روستا، روغن دنبه یا پی بوده است.
دیدگاهها
جالب بود