نوع غذا :گندی چی
طرز تهیه:
۱) پیاز ها را نگینی و نیمه سرخ کنید و سپس نمک و زردچوبه و فلفل ر ا اضافه کرده و کاملا تفت دهید.
۲) رب گوجه فرنگی و زعفران آبکرده را هم اضافه کرده و کاملا سرخ کنید
۳) مقداری آبجوش به مواد اضافه کرده و اجازه دهید مواد شما با حرارت بسیار ملایم کمی بپزد.
۴) در ظرفی جدا گوشت چرخکرده را با یک عدد پیاز رنده شده و مقداری نمک ورز دهید و آن را به صورت قلقلی درآورید و به مواد در حال جوش اضافه کنید و اجازه دهید کاملا بپزد.خوراک که جا افتاد آبلیمو را اضافه کرده و آن را از روی حرارت بردارید.
نکات:
۱) برخی از افراد به گوشت چرخ کرده یک عدد تخم مرغ اضافه میکنند تا گوشت به اصطلاح وانرود اما توجه کنید اگر شما گوشت را خیلی خوب ورز دهید و آن را در
آب در حال جوش بیندازید اصلا وا نمیرود و نیازی به تخم مرغ نیست چون ممکن است بوی ناخوشایندی به غذا بدهد.
۲)اضافه کردن گرد لیمو یا گرد غوره و یا دو عدد لیمو عمانی به جای آبلیمو غذا را خوشمزه تر میکند.
۳) میتوانید در مرحله آخر پخت چند تکه سیب زمینی پخته شده را با قاشق له کرده و در غذا حل کنید تا غذای شما لعاب بیشتری بگیرد و خوشمزه تر شود.
⏪ از مصرف روغن های صنعتی خودداری کنید