مصرف چای

تجدید نظر در مصرف مداوم چای

مصرف زیاد چای سیاه منجر به بالا رفتن سودا در بدن و بروز بیماریهای سوداوی در افراد می شود. یکی از آثار و پیامدهای بارز وابستگی به چای، تیره شدن دور چشمها ، ضعف اعصاب و بروز سردردهای حاد در اثر عدم نوشیدن چای در زمانهای مشخص است.
در صورتیکه مصرف چایهای جایگزین؛ نظیر چای بادرنجبویه، چای بابونه، چای دارچین، چای بهارنارنج، چای پونه و چای نعنا، علاوه بر دارا بودن تنوع و طعم خوشگوار برای ذائقه، تاثیرات شگرفی در افزایش سلامت طبیعی بدن دارد. به طور مثال، مصرف دم کرده ی چوب دارچین یا چای دارچین باعث تنظیم ترشح انسولین در بدن و جلوگیری از ابتلا به دیابت می شود. مصرف دم کرده بادرنجبویه به صورت چای، باعث تنطیم سیستم عصبی بدن و جلوگیری از بروز افسردگی می شود. چای پونه و چای بابونه باعث جلوگیری از بروز عفونت در بدن و تقویت سیستم ایمنی بدن شده و همچنین باعث بهبود عملکرد سیستم گوارش می شود.

مصرف چاي را کم کنیم. قدر نعمت سلامتی را بدانیم.

 

ceai

ورود به سایت

آمار بازدید سایت

امروز57
دیروز156
هفته556
جمع کل292577

افراد آنلاین

1
نفر

پنج شنبه, 06 ارديبهشت 1403 05:57

شبکه های اجتماعی

in

telegram

 

 

 

                      

logo-samandehi