تجدید نظر در مصرف مداوم چای
مصرف زیاد چای سیاه منجر به بالا رفتن سودا در بدن و بروز بیماریهای سوداوی در افراد می شود. یکی از آثار و پیامدهای بارز وابستگی به چای، تیره شدن دور چشمها ، ضعف اعصاب و بروز سردردهای حاد در اثر عدم نوشیدن چای در زمانهای مشخص است.
در صورتیکه مصرف چایهای جایگزین؛ نظیر چای بادرنجبویه، چای بابونه، چای دارچین، چای بهارنارنج، چای پونه و چای نعنا، علاوه بر دارا بودن تنوع و طعم خوشگوار برای ذائقه، تاثیرات شگرفی در افزایش سلامت طبیعی بدن دارد. به طور مثال، مصرف دم کرده ی چوب دارچین یا چای دارچین باعث تنظیم ترشح انسولین در بدن و جلوگیری از ابتلا به دیابت می شود. مصرف دم کرده بادرنجبویه به صورت چای، باعث تنطیم سیستم عصبی بدن و جلوگیری از بروز افسردگی می شود. چای پونه و چای بابونه باعث جلوگیری از بروز عفونت در بدن و تقویت سیستم ایمنی بدن شده و همچنین باعث بهبود عملکرد سیستم گوارش می شود.
مصرف چاي را کم کنیم. قدر نعمت سلامتی را بدانیم.