در آداب غذاخوردن احمدآباد
? انواع کاسه های مورد استفاده : ماست خوری، آبگوشت خوری، آبدوغ خوری
? برای برداشتن دوغ از کاسه آبدوغ خوری، از شمشاد استفاده می کردند. شمشاد قاشقی بود به شکل قایق و در حکم لیوان.
برای پختن غذا از ظروف مسی استفاده می شد.
اعضای خانواده از یک ظرف بزرگ با دست غذا می خوردند.
در مراسم ختم ميهمانان با آبگوشت پذیرایی می شدند. آبگوشت را داخل یک کاسه بزرگ می ریختند و هر سه یا چهار نفر
با هم از آن می خوردند. تا اینکه اسدخان کدخدای ده این رسم را برداشت و دستور داد هر نفر در یک کاسه کوچک غذا
بخورد و اگر کسی این کار را نمی کرد باید پنج تومان جریمه بدهد.
یکی دیگر از دستورات کدخدا این بود که باید تمام غذا خورده شود و هر کس که غذایش بماند باید پنج تومان جریمه بپردازد.